Jdi na obsah Jdi na menu

Pravidla návštěvy šaten a vydávání klíčů

15. 11. 2018

Pravidla návštěvy šaten a vydávání klíčů

 

1.      V den mistrovských utkání A týmu je zákaz ukládání osobních věcí do kabin. (platí pro všechny kategorie). Výjimku mají děti podílející se na produkci utkání (úklid ledu atd.)

 

2.      Základna a žákovské kategorie neobdrží klíč od kabiny v den veřejného bruslení. Je nutné si při posledním tréninku vzít hokejové věci domů.

 

3.      Při odjezdu a příjezdu na utkání doprovodí žadatele do kabiny bezpečnostní služba a zaznamená do evidenční knihy červeně jméno žadatele. Doprovod u dětí do 9.let musí zajistit rodič.

 

4.      Při mimořádném vstupu do kabiny, musí žadatel telefonicky kontaktovat trenéra dané kategorie či vedoucího mužstva. Žadatel předá telefonní přístroj bezpečnostní službě a ta potvrdí souhlasné (nesouhlasné) stanovisko trenéra nebo vedoucího mužstva.

 

5.      Vstup rodičům je povolen u kategorie ZB, ZC a ZD, ale pouze jedné osobě pro pomoc s oblékáním hráče u zmíněných kategoriích.

 

6.      Hráči akademie mohou vstupovat do kabin po dobu nezbytně nutnou (trénink a odjezd na utkání). Je zakázáno využívat šatny v době, kdy není plánovaný sportovní program mužstva.

 

 

Za HC České Budějovice, z.s.

Jaroslav Liška

Manažer mládeže


Abychom předešli zbytečným spekulacím a otázkám k bodu číslo 2 :

Je to špatně formulováno, samozřejmě se to týká jenom toho kdo by chtěl jít na veřejné bruslení, tak si musí vzít předem brusle domů. Kdo pojede někam na zápas tomu bude šatna otevřena.

Filip Turek